Kosmetisk behandling

Din personlige identitet handler altid om dig og dit udseende

Kosmetisk behandling

Din personlige identitet handler altid om dig og dit udseende

Læbeforstørrelse

Få smukke og større læber med  Restylane filler. Ved behandling af dine læber kan du få mere fyldige læber og en markeret læbekant.

Det er ikke alle der naturligt har fyldige og markerede læber. Efterhånden som vi ældes, bliver volumen i læberne mindre og afgrænsningen
mere uklar. Endvidere kommer der ofte rynker omkring læberne.

Hvad kan Restylane bidrage med til dine læber?

Ved at sprøjte en mindre mængde Restylane filler ind i dine læber, er det muligt at give læberne mere fylde og form og samtidig bevare et naturligt
udseende. Det er muligt, at skabe en mere skarp afgrænsning af læberne, med en mere markeret læbekant.

Læbeforstørrelse

Få smukke og større læber med  Restylane filler. Ved behandling af dine læber kan du få mere fyldige læber og en markeret læbekant.

Det er ikke alle der naturligt har fyldige og markerede læber. Efterhånden som vi ældes, bliver volumen i læberne mindre og afgrænsningen mere uklar. Endvidere kommer der ofte rynker omkring læberne.

Hvad kan Restylane bidrage med til dine læber?

Ved at sprøjte en mindre mængde Restylane filler ind i dine læber, er det muligt at give læberne mere fylde og form og samtidig bevare et naturligt udseende. Det er muligt, at skabe en mere skarp afgrænsning af læberne, med en mere markeret læbekant.

Med en læbeforstørrelse er det muligt at:

 • Få fyldige og større læber
 • Få en fremhævet markeret læbekant
 • Få en smuk amorbue
 • Få reduceret rynker omkring læberne
 • Få mundvigene til at fremtræde glade.

Hvad er Restylane til behandling af læber?

Der er flere slags Restylane fillers, som er designet til behandling af læber. Det er ikke permanente fillers, som består af et naturligt sukkerstof  hyaluron og vand. Hyaluron binder vand og giver derved volumen og fylde til dine læber. Hyaluron findes naturligt i kroppens bindevæv.

Hvor længe holder effekten af behandlingen?

Resultatet af behandlingen kan ses med det samme og holder normalt i ca. 6 måneder. Restylane fillers nedbrydes naturligt  i kroppen til vand og kuldioxid. Der er flere forskellige faktorer, som er af betydning for, hvor længe effekten af behandlingen holder. Det er blandt andet faktorer, som hudens struktur, livsstil, alder, injektionsteknik og ønsket perfektionsgrad.

Den første behandling holder kortest tid. Efterfølgende behandlinger forlænger holdbarheden.

Behandlingen

Inden du beslutter dig for en læbeforstørrelse med Restylane, er det meget vigtigt, at du er godt informeret om behandlingen og mulige bivirkninger og har tænkt det hele igennem.

Før behandlingen:

Du kan ikke behandles, hvis du på tidspunktet for behandlingen:

 • Har en infektion i ansigtet. Det kan blandt andet være aktiv akne eller forkølelsessår.
 • Tidligere er blevet behandlet i de samme områder med permanent filler (fx Aquamid, Silicone)
 • Er i blodfortyndende behandling eller har en blødersygdom
 • Er gravid eller ammer
 • Har allergi overfor hyaluron eller andre af indholdsstofferne i restylane
 • Har en forestående operation eller for nylig har overstået en operation.
 • Er i behandling med visse typer antibiotika
 • Har en alvorlig sygdom og fx er i behandling med kemoterapi
 • Er i behandling for en bindevævssygdom eller sygdom i nervesystemet.

Konsultation:

Inden du kan behandles, skal du først til en konsultation. Her vi du blive undersøgt og får information og rådgivning om valg af behandling.

Du er meget velkommen til at tage en ven/veninde eller et familiemedlem med til konsultationen. Du vil både få mundtlig og skriftlig information om behandlingsmuligheder, metoder, bivirkninger og efterforløbet.

Til konsultationen skal du oplyse om evt. allergi og medicinforbrug, samt syggomme.

Tid til behandlingen kan starte:

Du kan ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger, ikke blive behandlet før mindst 48 timer efter konsultationen og information om behandlingen. Du skal have tid til at tænke dig godt om inden du bliver behandlet.

Forventninger:

Du skal afsætte ca. 40 minutter til behandlingen. Dine læber kan være hævet nogle dage efter behandlingen.

Hvor længe holder effekten af Restylane filler?

Resultatet holder i ca. 6 måneder, men afhænger af blandt andet hudens form og struktur, kvalitet, din livsstil og typen af filler der behandles med.

Da Restylane filler naturligt nedbrydes til vand og kuldioxid, skal behandlingen forventes at skulle gentages jævnligt. Den første behandling holder altid kortere end de efterfølgende behandlinger.

Forventelige gener i starten:

Du kan forvente, at der kommer hævelse og blå mærker og evt. rødme i de behandlede områder. Dette forsvinder typisk i løbet af en uge.

Forberedelse:

Visse typer håndkøbsmedicin, bl.a. fiskeolie, naturpræparater, samt fisk, hvidløg og ingefær og grønne grøntsager, nedsætter blodets evne til at størkne.

Du rådes derfor til at undgå disse en uge før behandlingen.

På den måde kan du nedsætte risikoen for blødning og blå mærker, samt hævelse.

Gør det ondt?

I forbindelse med behandlingen kan du mærke et stik og det kan spænde lidt når Restylane gelen bliver sprøjtet ind. Hvis du ønsker det, kan du før en læbeforstørrelse, få lagt en læbeblokade mod smerter. Du kan også få smurt en bedøvende creme på det område der skal behandles.

På behandlingsdagen

Sådan foregår en læbeforstørrelse:

Det er ofte beroligende og trygt på forhånd, at vide hvordan behandlingen med Restylane filler foregår. Det bliver gennemgået med dig til forundersøgelsen/konsultationen, men du kan også læse om det her.

Der bliver taget fotos af dig inden den første behandling.

Du ligger/sidder på et leje under behandlingen. Huden desinficeres og med en meget tynd nål injiceres filler i det område der ønskes behandlet.

Filler består af en gel med blød konsistens, som let flyder ind i huden og giver som regel, et jævnt og naturligt udseende.

Efter en læbeforstørrelse:

Efter behandlingen kan du ud over de forventelige stikrelaterede gener også opleve, at læberne pga. hævelse ser ru og ujævne ud. Det kan vare ved i nogle dage og op til en uge. Kontakt os hvis ubehaget vare ved.

Det anbefales at du tager følgende forholdsregler:

 • Undgå at bruge læbemakeup det første døgn for at mindske risikoen for infektion
 • Undgå at berøre det behandlede område efter behandlingen
 • Du bør undgå stærk varme, fx sol, sauna, solarium og kraftig kulde de første par uger efter behandlingen. Herved mindskes risikoen for midlertidig hævelse og rødme og kløe.
 • I det første døgen efter en læbeforstørrelse, skal du ikke tale for meget og ikke lave hård fysisk aktivitet.
 • Undgå alkoholiske drikke i det første døgn efter behandlingen.
 • Det anbefales, at du sover med hovedet højt, i de efterfølgende to dage efter behandlingen for hurtigere at mindske hævelsen.

Pris ved behandling med 1 ml er 2750 kr.

Mulige bivirkninger og komplikationer ved en læbeforstørrelse:

Selv om risikoen er meget lille, kan der opstå bivirkninger.

Som ved andre injektionsbehandlinger, kan der være lokal ømhed og smerte, let rødme, hævelse og blå mærker de første dage.

Især hos mørklødede personer kan der forekomme pigmentforandringer, som oftest svinder af sig selv i løbet af 3-6 måneder.

Der er set sjældne tilfælde af:

 • Lokal vævsreaktion med hævelse, fasthed ved injektionsstedet, rødme, ømhed og måske et akne lignende udslæt. Symptomerne opstår nogle dage eller uger efter indsprøjtningerne og vare i flere uger.
 • En fasthed, betændelse eller en gråagtig misfarvning ved indsprøjtningsstedet. Det kan opstå flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne og kan vare i flere måneder.
 • Sårskorpedannelse, der heler til en overfladisk ardannelse.
 • Infektion

Book online tid

Hos Bicell kosmetisk klinik

Nye kunder skal altid først bestille tid til en konsultation inden en behandling kan påbegyndes. Behandlingen kan herefter tidligst planlægges 48 timer efter konsultationen jvf. lov om kosmetisk behandling.

Online booking

Book online tid

Hos Bicell kosmetisk klinik

Nye kunder skal altid først bestille tid til en konsultation inden en behandling kan påbegyndes. Behandlingen kan herefter tidligst planlægges 48 timer efter konsultationen jvf. lov om kosmetisk behandling.

Book online

Book online tid

Hos Bicell kosmetisk klinik

Nye kunder skal altid først bestille tid til en konsultation inden en behandling kan påbegyndes. Behandlingen kan herefter tidligst planlægges 48 timer efter konsultationen jvf. lov om kosmetisk behandling.

Book online