bicell-logo

Bicell Cosmetic

Happy smile

Med filler kan vi løfte nedadvendte mundvige. Behandlingen laves ofte sammen med læbevolume.

Nedadvendte mundgive er et naruligt aldertegn, der ikke nødvendigsvis siger noget om vores sindstemning.  Selvom vi ældes, behøver det ikke  betyde, at vi skal se mindre glade ud, end vi føler os.

Happy smile kan også laves med det formål at se mere imødekommende ud – også selvom man ikke er generet af nedadvendte mundvide.

 

Har du ikke været hos Bicell Cosmetic før, skal der ifølge loven, være foretaget forundersøgelse mindst 48 timer før behandling. Når du har været igennem forundersøgelsen, kan du fremover komme til behandling hos os uden yderligere forundersøgelse.

Til forundersøgelsen vil du blive undersøgt og få information og rådgivning om valg af behandling.

Vores forundersøgelse er gratis og uforpligtende.

kke permanente fillers består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er et sukker-molekyle der findes naturligt i kroppen, hvor det hjælper med at holde huden spændstig og fugtig.
Med alderen producerer vi mindre hyaluronsyre, det betyder at vores hud mister mere af sin fylde og elasticitet. Ikke-permanente fillers virker ved at tilføre hyaluronsyre tilbage til huden, som dermed får mere af sin fylde og elasticitet igen.

Du ligger/sidder på et leje under behandlingen. Huden desinficeres og med en meget tynd nål injiceres filler i det ønskede område.

Filleren der behandles med består af en gel med blød konsistens, som let flyder ind i huden og giver et jævnt og naturligt udseende.

Happy smile behandlingen tager ca. 20 minutter

Læberne er meget følsomme, og uden bedøvelse er det forbundet med et vist ubehag at få en læbeforstørrelse.

Vi tilbyder at lægge en gratis bedøvende læbeblokade i forbindelse med læbebehandlinger. En læbeblokade virker inden for få minutter og er den mest effektive bedøvelse.

Du kan også vælge at få en bedøvende creme på området der skal behandles, den skal sidde ca. 15 minutter før behandlingen.

Resultatet af behandlingen kan ses med det samme og holder normalt  6 til 9 måneder.  Der er flere forskellige faktorer som spiller ind  i forhold til hvor længe behandlingen holder, blandt andet hudens struktur, din livsstil og alder samt injektionsteknik. 

Den første behandling holder kortest tid, mens de efterfølgende behandlinger forlænger holdbarheden. Restylane nedbrydes naturligt  i kroppen til vand og kuldioxid.

Der kan forekomme en let hævelse, små blå mærker eller rødme i de behandlede områder. Dette forsvinder typisk i løbet af 3 dage.

 • Undgå at bruge makeup de første 4 timer efter behandlingen, for at mindske risikoen for infektion.
 • Undgå at berøre det behandlede område efter behandlingen.
 • Du bør undgå stærk varme, fx sol, sauna, solarium og kraftig kulde
  de første par uger efter behandlingen. Herved mindskes risikoen for
  midlertidig hævelse og rødme og kløe.
 • I det første døgn efter behandlingen, skal du ikke lave hård fysisk aktivitet.
 • Undgå alkoholiske drikke i det første døgn efter behandlingen.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig en læbevolume-behandling, hvis du på tidspunktet for behandlingen:

Er under 18 år.

Har en infektion i ansigtet. Det kan blandt andet være aktiv akne eller forkølelsessår.

Tidligere er blevet behandlet i de samme områder med permanent filler (fx Aquamid, Silicone).

Er i blodfortyndende behandling eller har en blødersygdom.

Er gravid eller ammer.

Har allergi overfor hyaluron eller andre af indholdsstofferne i restylane.

Har en forestående operation eller for nylig har overstået en operation.

Er i behandling med visse typer antibiotika.

Har en alvorlig sygdom og fx er i behandling med kemoterapi.

Er i behandling for en bindevævssygdom eller sygdom i nervesystemet.

Mulige bivirkninger og komplikationer

Selv om risikoen er meget lille, kan der opstå bivirkninger. Som ved andre injektionsbehandlinger, kan der være lokal ømhed og smerte, let rødme, hævelse og blå mærker de første dage. Især hos mørklødede personer kan der forekomme pigmentforandringer, som oftest svinder af sig selv i løbet af 3-6 måneder.

Visse typer håndkøbsmedicin, bl.a. fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Du rådes derfor til at undgå disse en uge før behandlingen. På den måde kan du nedsætte risikoen for blødning og blå mærker, samt hævelse.

Der er set sjældne tilfælde af:

 • Lokal vævsreaktion med hævelse, fasthed ved injektionsstedet, rødme, ømhed og måske et akne lignende udslæt. Symptomerne opstår nogle dage eller uger efter indsprøjtningerne og kan vare i flere uger.
 • En fasthed, betændelse eller en gråagtig misfarvning ved indsprøjtningsstedet. Det kan opstå flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne og kan vare i flere måneder.
 • Sårskorpedannelse, der heler til en overfladisk ardannelse.
 • Infektion

Happysmile behandling: 1.750,00 Kr.

Du vil til forundersøgelsen få rådgiving i forhold til hvad der anbefales for at imødekomme dine ønsker, og ud fra det beregnes den endelige pris.