bicell-logo

Bicell Cosmetic

Profhilo

Profhilo består af stabiliseret hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Profhilo har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet og er derfor også velegnet til anti-age behandlinger. Profhilo:

 • Forbedrer hudens elasticitet og struktur
 • Reducerer rynker
 • Fremhæver hudens glød
 • Giver et naturligt resultat

En Profhilo-behandling vil typisk bestå af et forløb med 3 behandlinger med et interval på 4 uger. Herefter anbefales det at behandlingen holdes ved lige med et interval mellem 9 og 12 måneder.

Har du ikke været hos Bicell Cosmetic før, skal der ifølge loven, være foretaget forundersøgelse mindst 48 timer før behandling. Når du har været igennem forundersøgelsen, kan du fremover komme til behandling hos os uden yderligere forundersøgelse.

Til forundersøgelsen vil du blive undersøgt og få information og rådgivning om valg af behandling.

Vores forundersøgelse er gratis og uforpligtende.

Profhilo består af stabiliseret hyaluronsyre udviklet med den patenterede NAHYCO-teknologi. Profhilo har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet.

Profhilo har en bioremodellerende effekt, som betyder, at Profhilo virker foryngende på alle celletyper.

Den høje koncentration af  hyaluronsyre i Profhilo forynger og booster hudens kollagene fibre, regenererer fedtvævet og binder fugt. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces.

Gelen injiceres med en unik fempunktsteknik, hvorefter produktet i løbet af de efterfølgende uger selv fordeler sig jævnt og udglatter samt opstrammer det behandlede område.

En Profhilo behandling tager ca. 40 minutter

I forbindelse med behandlingen kan du mærke et stik og det kan spænde lidt når Profhilo bliver sprøjtet ind. Hvis du ønsker det, kan du inden behandlingen, få smurt en bedøvende creme på det område der skal behandles og derved mindskes ubehaget. Cremen skal sidde i ca. 15 minutter, før den virker optimalt.

Efter det indledende forløb, anbefales det at behandlingen holdes ved lige mellem 9 og 12 måneder.

Modsat fillers, der viker øjeblikkeligt, ses effekten af  Profhilo når hudens cyklus fuldendes, hvilket normalt tager 4-6 måneder. Det bedste resultat med Profhilo vil typisk bestå af  3 behandlinger med et interval på 4 uger mellem hver behandling.

Der er flere forskellige faktorer som spiller ind  i forhold til hvor længe behandlingen holder, blandt andet hudens struktur, din livsstil og alder.

Profhilo nedbrydes naturligt  i kroppen til vand og kuldioxid.

Der kan forekomme en let hævelse, små blå mærker eller rødme i de behandlede områder. Dette forsvinder typisk i løbet af 3 dage.

 • Undgå at bruge makeup de første 4 timer efter behandlingen, for at mindske risikoen for infektion.
 • Undgå at berøre det behandlede område efter behandlingen.
 • Du bør undgå stærk varme, fx sol, sauna, solarium og kraftig kulde de første par uger efter behandlingen. Herved mindskes risikoen for midlertidig hævelse og rødme og kløe.
 • I det første døgn efter behandlingen, skal du ikke lave hård fysisk aktivitet.
 • Undgå alkoholiske drikke i det første døgn efter behandlingen.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig Profhilo, hvis du på tidspunktet for behandlingen:

Er under 18 år

Har en infektion i ansigtet. Det kan blandt andet være aktiv akne eller forkølelsessår.

Tidligere er blevet behandlet i de samme områder med permanent filler (fx Aquamid, Silicone)

Er i blodfortyndende behandling eller har en blødersygdom

Er gravid eller ammer

Har allergi overfor hyaluron eller andre af indholdsstofferne i restylane

Har en forestående operation eller for nylig har overstået en operation.

Er i behandling med visse typer antibiotika

Har en alvorlig sygdom og fx er i behandling med kemoterapi

Er i behandling for en bindevævssygdom eller sygdom i nervesystemet.

Mulige bivirkninger og komplikationer

Selv om risikoen er meget lille, kan der opstå bivirkninger. Som ved andre injektionsbehandlinger, kan der være lokal ømhed og smerte, let rødme, hævelse og blå mærker de første dage. Især hos mørklødede personer kan der forekomme pigmentforandringer, som oftest svinder af sig selv i løbet af 3-6 måneder.

Visse typer håndkøbsmedicin, bl.a. fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Du rådes derfor til at undgå disse en uge før behandlingen. På den måde kan du nedsætte risikoen for blødning og blå mærker, samt hævelse.

Der er set sjældne tilfælde af:

 • Lokal vævsreaktion med hævelse, fasthed ved injektionsstedet, rødme, ømhed og måske et akne lignende udslæt. Symptomerne opstår nogle dage eller uger efter indsprøjtningerne og kan vare i flere uger.
 • En fasthed, betændelse eller en gråagtig misfarvning ved indsprøjtningsstedet. Det kan opstå flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne og kan vare i flere måneder.
 • Sårskorpedannelse, der heler til en overfladisk ardannelse.
 • Infektion

Profhilo-forløb med 3 behandlinger starter fra 5900 Kr.

Du vil til forundersøgelsen få rådgiving i forhold til hvilket behandlingsforløb der anbefales for at imødekomme dine ønsker, og ud fra det beregnes den endelige pris.